1
Exterieurdesign XC60

En die update komt er nu. Ontwerpers van Volvo hebben bijvoorbeeld het exterieurdesign van de XC60 op een aantal punten verfijnd. Zo zijn er een nieuwe grille en voorbumper en introduceert Volvo nieuwe carrosseriekleuren en wielen. Voor het interieur zijn nieuwe materialen beschikbaar, waaronder ledervrije opties.

Android-infotainmentsysteem

Toch is de belangrijkste noviteit aan de vernieuwde Volvo XC60 de introductie van een Android-infotainmentsysteem met ingebouwde Google-apps en -diensten, bekend van de XC40 Recharge en Polestar 2. Dankzij dit nieuwe infotainmentsysteem heeft de eigenaar toegang toe de Google Assistant, navigatie dankzij Google Maps en een breed aanbod van apps voor in de auto via Google Play.


Eind mei in productie

De Volvo XC60 van modeljaar 2022 gaat eind mei in productie. Volvo geeft nog deze maand meer informatie vrij over de specificaties en prijzen voor Nederland. De XC60 is al sinds 2009 het bestverkochte model van Volvo. Tot en met 2020 zijn wereldwijd al meer dan 1,68 miljoen exemplaren van de XC60 verkocht.


Het bericht Subtiele update voor succesnummer Volvo XC60 verscheen eerst op AutoRAI.nl.
Bron